PSE ELELCO

Me Elelco ju përfitoni më shumë sesa një zgjidhje informatike. Keni avantazhin të bashkëpunoni me një skuadër ndërkombëtare profesionistësh në industri, të dedikuar për të siguruar suksesin tuaj.
Ne Thjeshtojmë
Softuerët tanë janë të ndërtuar në mënyrë të tillë që përdorimi i tyre të jetë shumë i lehtë, i thjeshtë për t'u kuptuar, intuitiv, i ndërlidhur dhe gjithmonë aktiv. Eksperienca jonë na bën të mundur përshtatjen e rolit të përdouesit sipas kërkesave specifike të tij dhe të procesit të biznesit. Në Elelco jemi të apasionuar të krijojmë procedura të thjeshta dhe inovative në parteritet me klientin.
 
Ne Specializojmë
Klienët tanë kanë avantazhin të shfytëzojnë eksperiencën tonë 40-vjeçare në fushën e prodhimit dhe distribucionit. Ne ofrojmë çelësin e zgjidhjes së problematikave të ndryshme të biznesit bazuar në praktikat tona më të mira.
 
Ne Ecim me Ju
Duke qënë se biznesi juaj rritet dhe proceset ndryshojnë, ju keni nevojë për një sistem fleksibël, që përshtatet thjesht dhe është i përshkallëzuar. Më e rëndësishme është që ju keni nevojë për një ekip ekspertësh të industrisë që ndjekin zhvillimin tuaj në kohë të ndryshme. ERP ELELCO është konceptuar që të jetë i thjeshtë, t'u përgjigjet nevojave tuaja, të ecë me hapin e zhvillimit teknologjikë duke ju ofruar një zgjidhje dhe ekip që mund të ecim me ju në kohë.

AVANTAZHET E ELELCO

43 vite eksperiencë, me kompani që operojnë në çdo sektor
Sisteme informative Taylor Made (të krijuara me porosi sipas kërkesave të klientit).
Për kompanitë që kërkojnë ekskluzivitetin Elelco nuk punon me konkurentët e tyre
Eksperiencë ndërkombëtare me qindra kompani të informatizuara në gjithë Europën, Brazil dhe Indi
Sisteme informative CLOUD
Sisteme IBM (pa viruse)
Asistencë e vazhdueshme në çdo kohë 
Aktiv 365 ditë të vitit